Transport Timisoara Belgrad

airport-transferIncepand cu data de 20 aprilie 2015 oferim serviciul de transfer la aeroportul Belgrad cu plecare din Timisoara si Arad.


Preturile pentru aceste transferuri sunt:

Transport Timisoara – Belgrad sau retur Transport Arad – Belgrad sau retur, le efectuam doar în Regim Privat, accesând următorul link: transfer.moldtrans.ro

Transferurile din Timisoara la sau de la Aeroportul Belgrad se fac cu Microbuse VW T5 moderne si climatizate (fabricate dupa anul 2011) sau cu autoturisme Skoda Octavia Combi fabricate dupa anul 2012. In cazul in care doriti, va putem oferi transfer privat la sau de la aeroportul Belgrad: – autoturism (VW Passat sau Skoda Octavia Combi): 120 euro/ masina. – microbus (VW T5 euro 5 fabricatie dupa 2011): 130 euro/ microbus. Important!! Onoram orice rezervare indiferent de ora aterizarii si decolarii cu conditia ca rezervarea sa fie facuta cu minim 48 de ore inaintea transferului.

Rezervarile pentru transferurile la sau de la aeroportul Belgrad le asteptam la: transfer.moldtrans.ro

banner-page-02

Important: – in aeroportul Belgrad veti fi asteptati de reprezentantul nostru cu nmele dvs afisat in sala de asteptari a terminalului sosiri, nu trebuie sa cautati dvs masina in parcare sau sa stabiliti detaliile telefonic cu soferul. Va garantam ca veti fi asteptati in terminal. – plecarea/sosirea de la aeroportul Belgrad se fac de la adresa dvs, oriunde in orasele Timisoara, Arad sau localitatile limitrofe (de ex Dumbravita, Giarmata, Sag, Giroc, Ghiroda, Vladimirescu), nu se percepe nici o suprataxa. – daca doriti sa ajungeti in oras si nu la aeroportul Belgrad de asemenea nu se percepe nici o taxa suplimentara.

Transport Timisoara Belgrad si retur in conditii de siguranta si confort maxime.